Бившият водещ на "Сделка или не" Румен Луканов отдавна не се е появявал в публичното пространство и това вероятно го убива. Знаем, че той не криеше колко го блазни славата, от която години наред "намазваше" с различни мадами в леглото.

Това, че е заклет женкар, не беше тайна за никого, а из столичните светски среди се носеха легенди за похожденията му. Стига се дотам, че той се раздели със съпругата си и заживя с любовница, докато не натири и нея и се подвизаваше сам.

Явно с намаляването на популярността му, намаля и интересът от страна на дамите към него и... гледай ти - изненада. Вчера Луканов и съпругата му бяха заснети заедно в голяма хранителна верига да си пазаруват замразено пиле.

Двамата изглеждаха така, все едно никога не са се разделяли, обикаляха си спокойно, бъбреха и после се отправиха към дома си. Всичкото хубаво, но потребители недоумяват с кой акъл жена му го е прибрала обратно след всичко, което той й "изходи на главата".

"Ей това са женкарите, ужасни са. Като одъртеят и вече никоя по-млада не ги иска, се сещат, че имат жени, при които може да се довлекат обратно. Разбира се, на него му е идеално. Жалко за женичките, които са такива патки, че прощават на дебилните си кръшкачи", пишат в нета.

Източник: Crimesbg.com