Жени Калканджиева не можа да понесе вестта, че Тачо е забременил новата си, още преди да се разведе с нея!

Жени Калканджиева е съсипана и отчаяна. Но коя жена на нейно място нямаше да бъде, ако научи, че съпругът й е забременил друга, още преди да имат законен развод?! Новината за бременността на моделката Дани Димитрова от Тачо хвърли шестата по красота в нервен срив и тя предприе отчаян ход. Това разкриха близки до семейството на Жени Калканджиева и Стефан Манов.

Бясна до мозъка на костите си, Жени вдигнала луд скандал на мъжа си, но бързо осъзнала, че всичките й укори са безполезни. Така или иначе Тачо си знае своето, а шанс да се промени, дори и в името на нещо свято, просто не съществува.

[caption id="attachment_333800" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева не се поколеба да отвори очите на Дани за "прекрасното" бъдеще, което я чака с Тачо[/caption]

"Тогава Жени се насочи към Дани Димитрова. Тя се срещна с нея и й каза наистина тежки думи. Разбира се, Калканджиева е твърде интелигентна жена, за да вдига панаирджийски скандали. Тя просто заяви на Дани с цялото си пренебрежение, да се радва на бременността си и бъдещото дете, защото то ще е единственото, което ще й остане. Увери я, че с нея ще се случи същото и Тачо съвсем скоро след раждането ще я захвърли така, както направи с Жени и първородния си син", разкриха източниците, научи Kliuki.bg.

Младата Дани Димитрова приела болезнено думите на шестата в света, тъй като никога не е крила респекта си към нея. Хубавицата обаче е лудо влюбена в Тачо, а сега, когато е и в първите месеци на бременността си, в главата й нямало нищо друго освен него, пише Хотарена.нет.

Припомняме, че Стефан Манов стартира връзката си с Дани Димитрова, съвсем скоро след като двамата с Жени Калканджиева излязоха от Къщата на Вип Брадър, а Жени се зае да организира конкурса "Мис България" - където между другото, участваше самата Дани Димитрова.

Какво ще се случи занапред и дали бебето ще накара Тачо да сключи брак с Дани, след като разводът му с Жени Калканджиева стане факт, тепърва времето ще ни покаже.