Приликата между водещата на предаването „Защо, господин министър?“ Жени Марчева и ексминистъра на туризма Николина Ангелкова, става все по-голяма, с тази разлика, че журналистката не се е подлагала на корекции, а просто изглежда твърде изморена и повехнала.

 

Преди броени дни Марчева чукна 50-така, докато Ангелкова ще навърши 45 години в края на ноември. Екстуристическата министърка може да се похвали с най-успешните корекции сред популярните дами. Прави впечатление, че през последните години Ангелкова разцъфна видимо, а по време на връзката й с главсека на МВР Живко Коцев, направо сияеше.

 

Красивата й тунингована усмивка обаче помръкна, когато й се наложи да обясни какви са отношенията й с Коцев, който изпадна в немилост.

Макар Ангелкова да е по-млада от Марчева с цяла петилетка, изглежда като неин набор.

До неотдавна Жени младееше и никой не можеше да й даде годините, но напоследък се е състарила до такава степен, че изглежда като сестра на Ангелкова. В лицето са си лика-прилика – прическите им също са сходни, което направи впечатление на зрителите. Двете станаха обект на забавни дискусии в публичното пространство.

 

Припомняме, че преди 3 години пък тв водещата се разведе с дългогодишния си съпруг Мартин. След развода двете им дъщери останаха да живеят при нея,  като бившите съпрузи си поделят грижата за тях.

За пропукванията на отношенията между съпрузите се говореше отдавна в тв средите, като неведнъж името на Марчева е било спрягано в извънбрачни любовни афери. Сякаш напук на слуховете обаче, двамата със съпруга й успяваха да закрепят любовната идилия до лятото на 2021 г., когато журналистката взе категоричното решение, че иска да се разведе, но не пожела да разкрие причината, довела до това решение. Така и не стана ясно дали е намесено трето лице, любовен триъгълник или пък става въпрос за банална изневяра.

 

Ангелкова също се разведе тайно преди няколко години с бизнесмена Христо като се опитаха да запазят в тайна новината за разтрогнатия им брак, но не им се получи. Според мълвата инициатор на раздялата е бил Христо Ангелков, който в продължение на години кръшкаше на жена си. След развода Николина започна да се грижи още по-добре за себе си и външния си вид като дори стана редовен посетител на клиниките за разкрасяване. Слуховете носят, че към днешна дата Ангелкова има нова връзка – този път с влиятелен мултимилионер от Саудитска Арабия.

Източник: Уикенд