Жени Марчева мина през ада, но остава на екран. Това е решението, което началникът й Антон Хекимян е взел преди няколко дни.

След като бе свалена от „Тази събота”, където се изявяваше много години, се очакваше, че това е краят на тв кариерата на Жени. Дни преди да започне работа в Би Ти Ви радио, Марчева е спасила кожата си и остава в телевизията.

Според запознати журналистката се е подложила сама на много унижения и подмазване към шефа си Антон Хекимян, за да остане в ефир. Тя била готова дори да легне с него, но понеже той си пада по мъже, дотам не се стигнало.

Арменецът от Стара Загора обаче издевателствал по друг начин над Жени. Унижавал я в продължение на дни, като я направил неофициален свой личен асистент. Карал я да му подрежда бюрото, да му носи кафето и други унизителни неща, докато накрая склонил да я остави в телевизията.

Марчева е новата водеща на рубриката „Защо, господин министър”. Тя ще наследи на този пост Мария Цънцарова, която стана водеща на „Тази сутрин’, където си партнира със Златомир Йочев.

Въпреки че изглежда леко апатична, Жени Марчева била голяма кариеристка. Затова, когато узнала, че слиза от екран, изготвила план по подмазване, който да я върне в ефир.

Източник: Crimesbg.com