Жени Калканджиева е бясна и изля гнева си в мрежата

На страницата в социалната мрежа шестата по хубост в света се закани да съди варненска водна агенция. Те си позволили да правят конкурси с нейната марка „Висаж“, да използват логото и изобщо всичко от нейната модна агенция.

А разлюти ли се Евгения Калкаджиева, да не си й насреща. Помним каква сага изкара с комшиите, които бяха пропищели от нейните и на мъжа й Тачо пиянски изцепки, и безкрайни купони в жилището им. Жени не си поплюва и смята ли, че е права, е „като танк“, добре познават нрава й нейни приятелки.

Но в случая модната корифейка е абсолютно права да се горещи.

„Тази марка аз съм я създала и съм я патентовала, а те на мой гръб трупат дивиденти и пачки. Вярно, че преди съм работила с тях, но беше отдавна, договор не съм подписвала.Защото нито ми харесваха моделите, нито работата им“, не спира да фучи шефката на „Висаж“.

Жени Калканджиева обясни в поста си, че лично се обаждала да ги предупреждава, същото правели и нейни служители, но те не разбирали от дума.

„Щом е така, ще ги съдя до дупка!Кожите ще им одера“, закани се Жени Калканджиева. Шефът на морската модна агенция обаче отказа коментар.

Източник: Телеграф