Стефан Манов - Тачо откачи тотално и разкри всичко на съпругата си Жени Калканджиева!

Тачо полудя. Или поне в това са убедени болшинството от най-близките му хора, след като той им довери, че има намерение да вдига сватба. Няма лъжа, нито измислица. Стефан Манов е предложил официално брак на последната си любовница Гентиана Халити, за която възнамерява да се ожени само месец, след приключването на развода му с Жени Калканджиева.

Преди няколко дни Тачо разкрил на шестата по хубост в света новината, при това с типичната си арогантност и непукизъм. А Жени Калканджиева е изпаднала в тотален шок. "Не е на себе си. Но близките на Тачо също не са. Та това е безумие, слабоумие или както искате го наречете. Още не се е развел с жена си и предлага брак на друга. И то на Гентиана Халити - представяте ли си какво предизвиква това у Жени?! Да я замени точно с такава жена", коментират потресени приятели на Жени Калканджиева и Стефан Манов.

[caption id="attachment_336640" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева очакваше всичко друго, но не и това безумие от Тачо[/caption]

Припомняме, че опърничавият съпруг на Жени Калканджиева започна да си вее байрака още след излизането им от Вип Брадър. За няколко месеца само Тачо успя да обиколи де що имаше плеймейтка, кандидатка за Мис България или просто по-засукана мадама в баровете, от които не излиза.

Точно в един от тях започна и връзката му с Гентиана Халити, но очевидно двамата добре са се спогодили, щом правят планове за сватба. Гентиана Халити, разбира се, с охота приела предложението на любовника си, който не спира да парадира с охолния си начин на живот.

Скоро обаче съдбата може да му изиграе лош номер, тъй като Жени Калканджиева е преляла отдавна чашата на търпението си и се е заканила да остави Тачо гол като пушка. Ясно е, че колите и апартаментите на семейството са собственост на Калканджиева, така че нищо чудно Тачо да отведе новата си булка в скромна квартира.