Жени Калканджиева няма да забрави какво й причини Тачо, но все пак му е простила в името на детето им и цялото им общо минало!

Измяната на Стефан Манов с прелестната Зорница Линдарева е засегнала дотам Жени Калканджиева, че бившата Мис България се зарича, че винаги ще помни какво се е случило и как Тачо я е наранил.

"Простих ти отдавна, но това не променя нещата, че това се случи и винаги ще бъде част от нашия живот. Няма да го забравя, но се надявам да продължим наред, защото сме женени." - е споделила Жени Калканджиева пред своя близка приятелка.

[caption id="attachment_315355" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева не е забравила за Зорница Линдарева, но е дала своята прошка на Тачо Жени Калканджиева не е забравила за Зорница Линдарева, но е дала своята прошка на Тачо[/caption]

Тачо въртеше любов със Зорница Линдарева доста време, преди да я остави в името на брака си. Всъщност обаче се оказва, че Зори първа е пожелала да скъса с мъжа на Жени, научи Kliuki.bg. Причината е в развода на нейния бивш приятел, когото тя много обича от години. Веднага щом разбрала, че той вече е свободен, Линдарева се втурнала към него, а Тачо бил принуден да поиска прошка от Калканджиева, ако не иска да остане от два стола на земята.

[caption id="attachment_315361" align="alignleft" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева[/caption]

Все пак Жени прости на съпруга си и си го прибра вкъщи, но негативните емоции и спомени остават вечни за хубавицата. Изглежда, че двамата са си изгладили отнощенията и дано Тачо не излъже пак жена си, защото случаят със Зорница Линдарева не е първото му залитане в грешната посока.