Отдавна не бяхме чували за нея, може би, защото и скандалите с комшиите позатихнаха. Да, говорим за шестата по хубост в световен мащаб - Жени Калканджиева, която най-сетне май се кротна и заживя нормален живот.

Докато днес бившата Мис България отново не показа характера си и изригна публично. Тя заяви директно мнението си за един мъж, но за радост на едни и разочарование на други, този мъж не е нейният - Тачо.

Със Стефан Манов - Тачо не е ясно каква е ситуацията към момента, но категорично двойката не е разделена. Явно Жени и Тачо са свързани кармично, или, както искате го наречете, но след всички разпри и дивотии, отново се търсят и намират един друг.

Неприязънта на Калканджиева е насочена към мъж, който вероятно никога няма да узнае това, а и надали му дреме - Илън Мъск. Жени коментира темата за чипирането на мозъци на болни хора, с която Мъск взриви света наскоро. Тя обясни, че подкрепя тази идея, когато и ако е насочена с реална цел подобряване и спасение на здравето.

"Но иначе, в личен план, не мога да го понасям този мъж, не мога да го гледам. Писнало ми е от неговите мании за космоса, все едно тук, на Земята, всичко ни е ток и жица. Изпращал колите си в космоса, а хората в Африка нямат един залък да сложат в устата си. Това ме отвращава у богати хора като него", казва Жени.