Жени и Тачо с пъклен план да спечелят "ВИП Брадър 2014"

Лъжите на Жени и Тачо вече станаха толкова много, че даже е трудно да се изброят. Най-голямата от тях обаче те я изрекоха преди почти две денонощия, когато в ефир заявиха, че са решили да останат заедно. Това обаче не е вярно. Калканджиева е поискала развод от мъжа си още преди началото на шоуто, но за да не се губи нишката на интригата, това умишлено не е било представено на зрителите, научи Kliuki.bg.

Всъщност в момента целта на Жени и Тачо оправдава голямата им лъжа. Не е вярно, че победителят не получава награда. Това важи само за някои. Семейство Манови не са сред тях. Те имат в договора си поставена клауза при победа в шоуто. Жени Калканджиева лично е настоявала за тази точка, заплашвайки че без нея няма да участва в предаването.

[caption id="attachment_329665" align="alignright" width="300" class=" "]Жени и Тачо лъжат в Къщата Жени и Тачо лъжат в Къщата[/caption]

Когато става дума за пари, Жени и Тачо са готови на всякакви лъжи. Истината е, че веднага след края на шоуто те ще стартират бракоразводното си дело. Засега обаче е в тяхна изгода да се правят на щастливо семейство, защото така печелят зрителска подкрепа, което пък увеличава шансовете им да се сдобият с повече пари от предвидените хонорари.

Забежките на Тачо не са само една и две. За обществеността беше известна само тази със Зорница Линдарева, но Жени Калканджиева наскоро разкри в Къщата, че е имало и други "грешки" на мъжа й. Шестата в света обаче също не е света вода ненапита. Докато всички се взираха в неверния Тачо цяла година, съпругата му също е имала доста разкрепостено поведение.

Постоянни изневери са в основата на бъдещия развод на Жени и Тачо. Те обаче засега успяват да преметнат доста хитро не само зрителите, но и съквартирантите си, представяйки се за страхотното семейство, което много се обича.