Оказва се, че футболната съпруга Жени Джаферович вече е аут от „Капките“ – тя и Нова тв са поели по различни пътища.

 

Така и не става ясна причината, поради която Маги Халваджиян не я е поканил да гримира участниците в забавното предаване.

Припомняме, че тя започна работа в шоуто през 2019 г. и се похвали, че е част от предаването. В подкрепа на думите си дори публикува снимки от подготовката на звездите за шоуто.

 

Жени Джаферович аут от „Капките“

Риалити героинята не спираше да се хвали с работата си, която й носеше само дивиденти. Прави обаче впечатление, че тази година няма снимки от „Капките”. Освен това името й не присъства във финалните надписи на предаването.

 

Припомняме, че преди години Евгения завърши курс за професионален гримьор. Близките й контакти с продуцентите на шоуто бързо я направиха част от екипа, който се грижи за преобразяването на участниците. След като съпругът й Ваня се включи като участник в „Като две капки вода” през 2017 г., малко по-късно и Жени  се намърда в шоуто.

 

Семейството е сред най-мразените и критикувани в родния шоубизнес, тъй като се завират навсякъде. Двойката са участници и в „Сървайвър”, а Ваня дори успя и да спечели. По-късно той се пробва и във „ВИП Брадър”, в „Капките”, а в момента е водещ в „Сървайвър”. Участвали са и в „Черешката на тортата”, а хърватина се сдоби и с малка роля в минал сезон на „Фермата”.

 

Очевидно обичат да са под светлините на прожекторите и дразнят зрителите с желанието си да са „на всяка манджа мерудия”.

Всеизвестен е фактът, че Ваня търпи смазваща критика като водещ на „Сървайвър”, а половинката му пък бе най-мразеният участник в последния сезон на „Игри на волята”. Гримьорката дори призна, че съжалява, че е влязла в предаването, защото останала неразбрана от доста хора.

 

Не е изключено хейтът да е оказал влияние и Жени умишлено да е решила да страни от медиите за известно време, докато не се появи някое ново риалити, където да се изяви с мъжа си.

Не липсват подстрекатели, които й дават идеи да се запише с Ваня за следващия сезон на „Един за друг”.

Източник: Уикенд