Мирослав Костадинов само се прави на семеен мъж, за да може да продължи с ергенските си своеволия. По нищо не личи той да се е задомил.

Всъщност семейството, което се опитва да представи с Елица, изглежда само за пред хората. Иначе нямаше в България все още да се води ерген.

Изминаха почти 7 години от сватбата, която Миро и Ели вдигнаха на гръцкия остров Корфу. Тя обаче и до днес не е легализирана извън рамките на Гърция.

„Направихме църковен брак, който в Гърция е и държавен. Трябва да се легализира за пред другите държави, но не мисля, че това е приоритет, ние си се обичаме и така, това е важното“, споделя Каризмата.

Според мълвата него го устройва в България да не се води женен, защото така на воля ще може да мърсува с мъже и жени. Отдавна се носят слухове, че певецът е бисексуален.

Той обаче е и много набожен, а като спи с други хора и не е женен в България, греховете му са по-малки. Пак ги има, понеже Библията отрича извънбрачния секс, но все пак съвестта му е малко по-чиста.

Всичко това обяснява защо поп изпълнителят не иска деца. Скоро ще удари 47 г., а нито дума не е споменавал за свои наследници. Много по-лесно е да се правиш на женен и да си живееш живота, докато фалшивата ти съпруга е в Лондон, отколкото да отглеждате заедно човек.

Източник: Fakti.bg