Бесният скандал за побоя на Юлиан Вергов над колежката му и бивша любовница Диана Димитрова още тресе държавата и буквално раздели хората на два лагера. Едните подкрепят и съчувстват на екранната д-р Огнянова, а други са на страната доц. Банков от "Откраднат живот". Знаем, че точно по време на снимките на сериала се случва физическото посегателство, което Димитрова реши да разкрие 5 години по-късно.

Жената на Юлиан Вергов в несвяст: Не е подозирала за него и Диана! (ето как реагира Ирина Ялъмова)

Вчера самият Вергов беше гост на Гала, но за потрес на зрителите, никой от екипа на предаването не го попита и дума по най-важната тема. А самият Юлиан изглеждаше спокоен и усмихнат, но... нали е актьор.

Не така спокойно обаче приема всичко бившата му половинка Ирина Ялъмова, от която е и дъщеря му Алена Вергова. Тя е останала в ступор от новината, защото не е подозирала за случилото се между бившия си и Димитрова. Макар по онова време двамата с Вергов да са били разделени, той винаги е твърдял, че е обичал най-много нея в живота си. На няколко пъти те правеха и опити да възстановят отношенията си.

Ирина Ялъмова е търсена упорито за коментар по темата, но... изчезна безследно. Тя не отговоря нито на телефона си, нито на електронни пощи, никъде. Реакцията й е колкото странна, толкова и очаквана, предвид целия този шок.

Ялъмова беше потърсена и на работното си място в сайта, озаглавен "Булевард България", но оттам бяха повече от резки и отсякоха да не я търси никой, защото вече не работи на мястото.