Блондинката споделя, че той с години наред я е тормозил и физически и психически. Въпреки оплакванията полицията не е предприела нищо, а после е била принудена да мълчи от страха.

Така жената на известния комик Васил Драганов отговори на обвиненията му.

Артистът се оплака от Андреа, че му е слагала рога с квартален кръчмар и дори е забременяла от него и е изоставила децата си.

Тя сподели, че много дълго е отлагала това с надеждата да не стигне до разкриване на най-личните си неща в името на децата й. Вече е осъзнала, че това няма как да продължи така и поради жестокото й оклеветяване и то в национален ефир, а после и в журналистическата гилдия е решила да изкара истината наяве.

Определи бившия си съпруг, като целият й свят в даден момент от нейния живот, като и това е била причината да премълчава тормоза от него.

Историята й започва с напускането на семейното жилище, като съдът е решил тя да се грижи временно за децата. Те били укрити от актьора, поради което тя не ги е виждала цяла година.

Полицията не се е намесила. Последвали мъчителни месеци на съдебна битка, за да види децата си, на които актьорът е внушил, че тя е лоша майка и ги е изоставила.

А мълчанието й по случая е продължило повече от 2 години.

Източник: lupa.bg

Жената на Васил Драганов: Да, бременна съм от друг!