В същински шок е изпаднала половинката на шеф Ангелов, когато снощи цяла България видя как рускинята Виктория Капитонова му се "сложи" в ефир. При това по такъв начин, че и самият той се притесни и изчерви, което опита да прикрие с бурен смях.

Всичко тръгна от ястие, приготвяно от Виктория, за което Виктор Ангелов се усъмни, че е вкусно, а тя издаде звук, сякаш е кулинарно вълшебство. "Хайде, хайде, не можеш да ме заблудиш. Ти ако така симулираш и в леглото, никой няма да ти се върже", измайтапи се Ангелов, а Капитонова само това и чакаше.

"Аз не имитирам обикновено в живота и в леглото, но ако ми се наложи, го правя толкова добре, че никой няма да разбере. Но ти какво правиш, защо идваш толкова близо до мен?! Не ме доближавай повече, защото ще спра да имитирам - няма да ми се налага", изцепи се внезапно Виктория като на практика си каза, че шефът я възбужда.

Това накара Ангелов да се ококори първоначално и после да избухне в кикот, а Роксана, която седеше наблизо, се опули - толкова неочаквано и неловко за ефир беше изказването на рускинята.

Близки до шеф Ангелов са убедени, че колкото и умна и адекватна да е жена му, няма начин да приеме спокойно изблиците на Капитонова, за която всички знаят, че е мъжемелачка и интересчийка.

"Тази като нищо ще си легне с Ангелов за интереса си, а и той лови окото все пак, не е лоша партия", коментират запознати.