Половинката на Наум Шопов–младши – Теа Минкова, закъса сериозно в здравословен план. Наложило се е да бъде хоспитализирана, след като е изгубила частично слуха на едното си ухо. Макар вече да се чувства значително по-добре и да се е прибрала у дома, слухът й все още не се е възвърнал изцяло.

 

Ето какво сподели инфлуенсърката в социалната мрежа: „Приеха ме в болницата заради болки и заглъхване в ухото. Правиха ми вливки на съдоразширяващи заради засегнат нерв“.

 

Отначало Теа лекувала проблема си в домашни условия, което обаче не дало резултат и след като не настъпило подобрение в състоянието й, се наложило да постъпи в болница. Теа споделя, че историята с ухото е дълга и все още се опитва да си извади лична поука от случилото се – на прибиране от Витоша заглъхнало едното й ухо и започнало да я боли. В рамките на 7 дни посетила четирима специалисти. Признава, че не се е правила на по-разбираща от медиците и изпълнявала стриктно всяко тяхно предписание. Предполага, че нещо някъде се е разминало и така се стигнало до влошаване на ситуацията.

 

Към днешна дата се чувства значително по-добре и се надява, че слухът й ще се възстанови напълно. Припомняме, че преди време тя сподели, че е оставила цигарите и е подобрила значително начина си на живот, но въпреки това проблемите със здравето не я подминали.

 

Сложила край и на ежедневната консумация на алкохол с повод и без повод. За сметка на това превърнала Витоша в нейна кардиопътека.

Източник: Уикенд