Атанас Месечков не е бил интимен с мъж от повече от 8 години, което го съсипва. Причината е, че през 2016 г. се ожени и оттогава не смее да изневери на съпругата си, камо ли с мъж.

Запознати издават, че желанието на танцьора за мъжки ласки не се е изпарило, но страхът от последствията го спирал. А те ще са наистина катастрофални за него.

Кремена още от самото начало установила правилата между тях. Тя е много богата, държи най-голямата генетична лаборатория в България и финансира всичките бизнес начинания на Наско. Без нея той на практика остава без работа и ще се превърне отново в обикновен танцьор и нищо повече.

По-лошото за него е, че ще стане бездомен. В момента цялото им семейство живее в апартамент, закупен от Кремена още преди брака им.

Най-неприятното последствие, ако се раздели с жена си, разбира се, е свързано с децата му. Креми не си поплюва и ако мъжът й я предаде, повече няма да му позволи да припари до малките Айлин и Давид.

Кремена по принцип била много ревнива, но в случая за нея ревността е двойна, защото се налага да ревнува съпруга си и от жените, и от мъжете. Наско беше открит хомосексуалист, преди да се запознае с Кремена преди 8 години. Не успя да устои на парите й, а и искаше да има деца, поради което изостави гей живота си, но желанието за него не може да му се изпари.

В момента Месечков участва в „Денсинг старс“, където се вижда ясно, че се поддържа заради жена си. Тя държала той да е в отлична форма и той изпълнявал като послушно кученце.

Танцьорът получи контузия по време на шоуто, но не е сериозна и няма да му попречи да продължи участието си. Той обяви, че ще се подложи на операция, но не разкри нито кога, нито защо.

Източник: Crimesbg.com