Съпругата на Кирил Петков няма да гласува за него

На предстоящите избори Линда Петкова няма да даде гласа си за екс премиера. Причината е, че канадката няма българско гражданство. Тя не виждала причина да го прави, въпреки че от 15 години е в България. Понеже процедурата й се виждала доста тромава. Но след като Кирил нагази в политиката, тя задействала процедурата.Единственото условие било чужденците да вземат изпита по български език. Въпреки че се справила, тя била все още в графа „чакащи“.

Което означава, че и тази година ще пропусне урните, за да подкрепи мъжа си в битката за власт.

Единствено голямата щерка на Линда и Кирил ще подкрепи баща си. Момичето завърши университет в Америка и остана да живее зад океана. Тя летя до Канада, където майка й  и двете й сестри гостуваха на семейството на Линда. Сладкарката пусна снимки от почивката си от Британска Колумбия в луксозен хотел, като я нарече „моят рай“.

Майката на Кирил Петков също ще пусне гласа си от чужбина за негова подкрепа. Въпреки че се пенсионира, Венета остана да живее в Канада и да харчи там голямата си пенсия.

От родата си Кирил Петков също не очаквал подкрепа.С роднините си , от страна на татко си, се били изпокарали заради имоти.

Източник: Ретро