Линда на Кирил Петков не вярва на спекулации

Въпреки слуховете за извънбрачните афери на екс премиера и неговата говорителка Лена Бориславова, съпругата му има пълно доверие. Напук на изтеклите видеозаписи за апартаменти под наем през уикенда, провокативни снимки на воаяжи, канадката Линда е плътно зад съпруга си Кирил.

Тя е убедена, че мъжът й е верен и не би я наранил по този начин.

„Кирил е само мой. Той е искрен и не би ми изневерил. Знам всичко за отношението му с Лена и колегите от кабинета му. Той е такъв, прегръща всички, но без никакви задни мисли“, кълне се в него съпругата на бившия министър-председател.

Пред техни авери канадката демонстрира високо самочувствие и продължава да живее с мъжа си. Дори била готова да даде интервю относно отровните слухове за извънбрачните афери на съпруга си, но й било забранено да го прави от специално наети израелски пиари. Напук на клюките, Линда има пълно доверие на съпруга си. По нейно мнение това са зле скалъпени истории, които целят да разбият семейството им, както и да го разколебаят по пътя, който той бе поел като премиер. Затова застава плътно зад мъжа си и не дава ухо на слуховете за извънбрачни афери.

Пореден повод за горещ слух за интимна близост между Кирил Петков и Лена плъзна при сдаване на властта на служебния кабинет. Тръгвайки по стълбите нагоре, Кирил и Лена изглеждаха, все едно са се хванали за ръце, като гаджета. Фотосът бе разпространен от държавната БНТ. Но авторката отрече това, като заяви, че ефекта се дължи на оптична измама.

А Линда и Кирил отпрашиха да отмарят в семейната си морска вила в Лозенец.

Източник: Уикенд