Половинката на Део, която го дари с двама сина, е успяла да се сбогува с цели 20 кг. от теглото си. в потвърждение на думите си, Мариана показа снимка, на която е с панталона от любимия си костюм. Прави впечатление, че вече й е с няколко размера по-голям от времето, в което й е бил любим. Едва тогава си дала сметка колко много е свалила, макар все още да не е доволна от фигурата си, която продължава да е доста пищна. Въпреки това смята, че може да се поздрави с постигнатите резултати.

 

Тя споделя, че докато ровила в чувалите с дрехи, които е прибрала, получила прозрение, че те не й стават или просто не ги носи. Намерила и един от любимите си костюми на български бранд, който определя като „страхотен“ и много си го харесвала. Въпросното облекло е отпреди 2-3 години.

 

Жената на Део стопила 20 кила (ФОТО)

Решила да го пробва и внезапно осъзнала колко много е отслабнала – с цели 20 килограма. Интересно й е обаче защо не проумява, че макар и бавно постига целта си по неин си начин и е твърде самокритична.

 

Дава си ясна сметка, че не е това, което е била преди първото раждане, но все пак резултатът е видим. Не крие щастието си от постигнатите резултати и допълва, че се радва като малко дете в магазин за сладолед. Убедена е, че трябва да си казва по-често, че има резултат и „Браво!“.

Източник: Уикенд