Въпреки голямата си любов в миналото, Дарин Ангелов и жена му Антония Русева нямат път назад, не и общ. Както отдавна знаем, двамата са разделени и пред официален развод. А причината, разбира се, е прозаична и скучна - изневери! При това изневери и от двете страни.

Първа рога на мъжа си е сложила Антония (нещо, което не е често срещано у нас), но след това половинката й така побеснял, че започнал да забравя да си "вдига" панталоните. Това разказвала бясна Русева пред свои приятели, разкриха източници.

Тя не можела да проумее как човек, който уж обича, не може да прости на любимия си едно прегрешение, а за сметка на това се превръща в подобие на жиголо, готово да "оправи" всяка фуста по пътя си.

"И да не говорим, че моята изневяра беше породена от рутината, от това, че той започна да бъде все по-ангажиран извън дома ни, имах усещането, че ме приема за даденост. Да, сгреших и да, извиних се многократно. Той обаче тръгна по наклонената плоскост и не се спря. И до днес не се е спирал", гневяла се Антония.

Колкото до Дарин, той пък твърдял, че е първият наранен дълбоко и затова не изпитва никаква вина, че е решил да си го върне, вместо да седи като мухльо и да чака да го окичат с рога отново.