Коя точно е Елена Динева - съпругата на Васил Божков? Мнозина са се питали това през годините, особено след като начинът на живот на хазартния бос е извън всички адекватни разбирания за щастлив брак. Но, ето че завесата се вдигна и истината лъсна.

Елена Динева е дъщеря на генерал. На генерал Любомир Динев, прочул се по времето на Тодор Живков с може би най-голямата мистерия у нас - дупката край село Царичина, в която се твърди, че се намират останките на първото същество на Земята.

Жената на Божков: Златотърсачката, която от ден първи прие любовниците му и условието да нямат деца! (още за Елена Динева + СНИМКИ)

Още от тийнейджърка обаче Елена отказва да учи. Тя едва избутва средното си образование, докато в главата й е само една мисъл - как да хване богат мъж и да живее охолно. Отказва да се мъчи за висше и директно се набутва там, където се въртят мъжете от мечтите й. Започва като барманка в сграда на Мулгигруп, после сервира кафетата в Агенция "Балкан".

Жената на Божков: Златотърсачката, която от ден първи прие любовниците му и условието да нямат деца! (още за Елена Динева + СНИМКИ) - Снимка 2

С Васил Божков се срещат във Варна на една обща забава. Динева е по-малка със 17 години от Божков, но хлътва по него и той й се струва блестящ за мечтата на живота й. Заради това тя моментално приема нещо, което малко жени биха приели.

Божков й заявява в прав текст, че няма да има деца от нея и че тя трябва да му търпи любовниците, без дори да гъкне. Е, Динева приема и го прави до ден днешен, само за да лети в бизнес класа.

"Не разбирам хората, които пътуват в икономична класа", редовно се произнася тя, но реално е много по-нещастна от тях... Ако изобщо може да го осъзнае.