Маги Сидерова, която все още мнозина знаят като Маги Желязкова, изпадна в унизителна ситуация. Тя се има за красавица, а истината отдавна е съвсем друга.

Манекенката от няколко години се заминава само с бодибилдинг и вече до такава степен се е вманиачила, че сериозно прекалява с фитнеса и е развила мъжка мускулатурна структура.

Маги се занимава само със спорт. Ходи по състезания и помпи мускули, а в това време мъжът й я издържа. За да може да си поддържа хобито, съпругът й Георги работи като луд.

Всички познати на миската й се подигравали, че вече няма нищо женско в себе си и прилича на мъж. При това не на обикновен мъж, а на такъв от типа „транс“.

На всичкото отгоре силиконът на Маги се е изхабил. Едната й гърда се е стопила изцяло и това още повече я оприличило на мъж.

Ето защо миската наскоро си поднови силикона. Тя го уголемила и по друга причина. Искала да си върне женствеността.

„Поднових си силиконовия бюст, защото бяха минали 10 години. Сега си сложих по-голям“, хвалела се Сидерова пред приятелки.

От няколко години Маги не радва особено своя съпруг. Освен че влоши външния си вид, тя не носи почти никакви пари в семейния бюджет. Напусна „На кафе“, където доста време работеше като коментатор.

Макар да няма нужното образование за тв ефира, Маги Сидерова работеше в Нова телевизия дълги години. Още едно доказателство, че с връзки можеш да постигнеш всичко в нашата мила родина.

Подобно на Николета Лозанова обаче, и Маги реши, че няма нужда да работи, при положение че може мъжът до нея да я издържа. Затова се посвети на спорта и постепенно забрави, че е жена, заприличвайки на индивид, пълен с тестостерон.

Източник: Уикенд