Усмивката вече не грее на устните на Албена Михова

Лъчезарната актриса е стресирана и уплашена. След като й се наложи да смени става, актрисата все по-рядко се усмихва. Особено в собствения си квартал, където е и нейния дом.

Защото там вършее една опасна жена. Жена с психични проблеми, към грижата за които държавата отдавна е абдикирала.

Целият квартал търпи огромен стрес заради нейната буйност.Жената е съседка на актрисата в столичния квартал „Младост“. Много пъти звездата е алармирала за проблема съответните власти, но той продължава да съществува. Разбира се, нерешен.

Въпросната жена е като хала. Тормози всички, бие жени и деца и то с железни пръти, а на всичкото отгоре ги и рита изненадващо в гърба, вдигнали са ръце от нея в квартала.

Звездата от „Пълна лудница“ твърди, че много нейни близки, както и съседки са ес оплаквали от въпросната проблемна жена. Не било рядкост тя да издебва хора на автобусната спирка и изненадващо да се нахвърля отгоре им.

Албена Михова също разказа ужасяваща случка с въпросната персона.

„Преди известно време ми се наложи да пътувам с автобус към центъра. Въпросната жена също беше в този рейс. Аз стоях до вратата и се готвех да слезна на съответната спирка. Изненадващо, тя скочи върху мен, притисна ме до вратата и изкрещя в лицето ми: Ще те смачкам, боклук!Добре, че няколко мъже скочиха и я озаптиха“, още трепери от случката Албена Михова.