Безспорно най-спорният образ от Биг Брадър този сезон е Ивон. А причината е, че всички се питат дали това действително е Ивон, или е Иван, а може би е Ивайло... Валентин Кулагин и Елза Парини хвърлиха бомбата с разкритието, че всъщност Ивон е мъж, който е сменил пола си преди доста години.

Все още обаче за това няма явни доказателства. Намериха се снимки на блондинката отпреди цели десет години, но и на тях Ивон си е абсолютна жена. Дори по бански няма и минимални наченки на мъжки полови белези.

Да, признаваме, че Ивон изглежда доста по-различно днес и е очевидно, че се е подлагала на редица пластични операции. Тя има силикон в бюста, хиалурон в устните, скулите й са различни и е гарантирано, че си е направила и ринопластика.

Навремето лицето й е било доста по-издължено, с по-груба долна челюст и по-голям и груб нос, което е присъщо за мъжка физиономия. Но това, разбира се, не е гаранция, че Ивон е родена момче.

Може би това ще е най-щекотливият въпрос в целия сезон на Брадъра, а се очаква и реакцията на останалите съквартиранти. Каквото и да се окаже обаче, Ивон определено ще извади дивиденти и няма да е от участниците, които минават незабелязани.

Източник: Crimesbg.com