Михаела Стоичкова отново разбуни духовете с начина си на обличане. Тя не спира да излага баща си, който очевидно вече се е примирил, че с майка й не са й дали добро възпитание.

Мика се щракна с рокля, която подчертава зърната на гърдите й, което е проява на липса на култура. По този начин тя отново показва, че няма грам достойнство.

На снимката обаче се разкри нещо доста по-интересно. На дясната ръка на Мика се вижда годежен пръстен.

Очевидно най-накрая голямата щерка на Стоичков ще стане булка. Макар да е на 34 г. и да има дете, тя никога не е минавала под венчилото, защото с Айкут, от когото роди, нямаше брак

Избраникът на Мика се казва Йордан Георгиев и е с цяло десетилетие по-млад от нея. Той е само на 24 г. а вече се точи за милионите на Камата.

Данчо има рекламна агенция, но иначе е актьор. Той се е отказал от професията си заради парите, които там не са никак много.

Сега ще има възможност да заграби каквото може от семейство Стоичкови, което никак не се нравело на легендата на Барса. На Ицо му дошло до гуша щерките му да взимат хрантутници, които са с дъщерите му само за пари.

Мика Стоичкова обаче сама си е виновна, че привлича такива мъже, защото се държи като пропаднала жрица на любовта. Няма как да изискваш уважение, когато се показваш с такава рокля, просто не върви. Всеки мъж ще си помисли, че това е жена, която става само за леглото, но понеже баща й има пари, може и за нещо повече.

Мика цял живот е разчитала само на „тати“ за всичко. Не е първа красавица и повечето й гаджета са впечатлени от това, че е дъщеря на Христо Стоичков. Освен това не блика и от интелект.

Михаела си намери дори работа благодарение на баща си. Тя в момента е директор на Професионалната футболна лига у нас, а нищо не разбира от футбол.

Мика обаче не оценява всичко, което има, защото продължава да се държи като евтина жена, което никак не й е нужно, но явно й идва отвътре.

Източник: Dir.bg, Crimesbg.com