Пищната Пам Велидис изненадващо напусна "Ергенът" по своя преценка, но поради независещи от нея и много трагични обстоятелства. Изненадващо обаче после обяви, че видиш ли, след участието й във формата, не може да се отърве от ухажори, които буквално я засипвали с предложения в мрежата.

Е, пита се тогава следното - защо, отново изненадващо, тя се е регистрирала в платформата за запознанства Тиндър, където знаем, че главната цел е търсене на... интимни контакти. При това Пам не фигурира там отдавна, а се е записала след излизането си о предаването, чиито снимки знаем, че са приключили още миналата година.

В обявата си в Тиндър, Велидис е написала, че "още няма представа какво точно иска и какво точно търси", което ще рече, че явно я е досрамяло да си каже. Тя обаче се описва като будно и интелигентно момиче, което обича смелите и откровени разговори, дълбоките души и мрази хомофобите, както и расистите. Моли такива хора да не й пишат.

"Няма лошо, разбира се, който и да било човек да си пусне обява в какъвто и да било сайт. Наясно сме, че времената станаха хем доста по-освободени, хем пък доста по-самотни. Всеки се е закотвил пред компа и чака. Няма лошо. Но защо тогава лъже, че не може да насмогне на предложения от мъже, което очевидно не е така?!", коментират потребители в нета.