Кой не знае леля Данче, кой не е чувал за нея?! След мама Здравка на Слави Трифонов май родителката на Мара Отварачката е втората по известност у нас. Само че мнозина адекватни хора казват "не, благодаря!" на такваз известност.

Йорданка Иванова мина 60-така (то самата Мария мина 40-така), но още се прави на мадама. В това, разбира се, няма лошо, всички харесват добре поддържаните, стилни и елегантни жени. Грижата за външния ти вид е задължителна като тази за организма, но когато е в нормални граници.

Жегите не прощават! Майката на Мария: Аз съм тигрица, мъжете ми се лепят! (СНИМКИ)

Леля Данче обаче ги е преминала отдавна, а вече става все по-смешна на потребителите. Знаем слабостта й към далеч по-млади от нея момчета и мъже, заради която тя се "бара" досущ като 20-годишна гърла. То не са разголени дрешки, то не се чалъми и стойки...

Последното, с което леля Данче изкърти всички обаче, е увереността й в собствената изкусителност и фотото ала "аз съм тигрица". Цялата се е решила в тигрово на плажа (е, малко джапанките не вървят, ама карай) и е убедена, че цепи мрака.

"Данчето не пропуска да се похвали пред дружките си в Стара Загора, че мъжете още се лепели по нея, защото била като магнит. Сама се рекламира и хич й не дреме", смеят се близки до обкръжението й.