Хиляди потребители в мрежата се хванаха за коремите от смях и се превиваха дълго, след като едното от двете Пиленца от Монако изръси поредния си бисер. Този път обаче мина границите на адекватността...

Става дума за мъжкото "пиленце" Боби Манекена, който успял да се навре в тълпа и да се снима до звездата Ева Лонгория. Дотук добре, но после... После Бобито пусна фотото и кратко клипче, и заяви, че видиш или, холивудската актриса го харесала. Хвърлила му око и дори го сваляла.

"Вярно е, да. Видя се, че ме гледа по-така, палавка беше в очичките...Хареса си ме. Тя също е готина де, ама Нина няма основание да се тревожи, защото младото си е младо", заяви Боби, опитвайки се да изчетка и женското "пиленце".

Сигурни сме, че Ева Лонгория няма да разбере за тези откровения на Боби, а и това е за нейно добро. Защото, ако би разбрала, би се гръмнала - бъзикат се потребители в мрежата.

А иначе, що се отнася до Пиленцата от Монако, те са си същите - грам не са мръднали на акъл, нито на мераци, а другото е ясно - родени били да са богати, да са известни и да живеят рамо до рамо с всичките легендарни звезди на света... Оле!

Източник: Crimesbg.com