Тя безспорно ще е една от малкото моми, които ще се запомнят дълго след участието си в "Ергенът". Да не говорим, че в първия му сезон тя беше и победителката. Е, без пръстен и без любов с Виктор Стоянов, но макар и служебно, пак отнесе първото място.

Виктория Капитонова донякъде има общо със сънародничката си Наталия Кобилкина и знае как да използва мрежите за лична облага. Да, двете правят различни неща, но руската школа си е руска школа, майтапят се в нета.

Днес Викито предизвика цунами сред последователите си като се пусна на снимки, буквално спиращи дъха. Еле пък мъжкия... Капитонова е заснела умопомрачителна фотосесия по бански на яхта, показваща съвършените й форми.

Да, изкусителката видимо няма "бомби", а и още не й е хрумнало да си пълни пазвата със силикон. Затова пък вади крачета и "барабанче", които да ти вземат акъла, коментират в нета.

Иначе, Виктория Капитонова твърди, че има гадже и е влюбена, но избягва да пуска снимки с него. Дали, защото е млад и готин и се тревожи да не й го вземат, или защото е дърт и женен, а жена му не бива да разбере... Викито не е показвала да си пада по чичаци, но сме я виждали с такъв, който, макар и със спортна фигура и добра визия, пак изглеждаше като баща й.

Източник: Crimesbg.com