Жана Бергендорф винаги ще помни жестоката болка, която биологичният й баща й е нанесъл - на нея и семейството й!

Мъката, която Жана Бергендорф носи в себе си, ще я преследва за цял живот, научи Kliuki.bg. Защото не се забравя баща, който те е оставил и когото не познаваш. Това е болка, която е вечна. Победителката от X Factor 2 го знае много добре и дори го признава. Тя не е виждала мъжа, който я е създал, от 29 години - точно толкова, на колкото е в момента.

"От малка съм наясно, че баща ми е някъде там и не е при мен, нито при мама. От това винаги ме е боляло, защото има много моменти в живота на едно момиче, в които й е необходим татко. Все още е така. Скоро ставам на 30 г., но имам нужда от баща си. Той обаче никога не се появи." - споделя Жана Бергендорф по темата.

[caption id="attachment_336502" align="alignright" width="300"]Жана Бергендорф още страда за баща си Жана Бергендорф още страда за баща си[/caption]

Певицата има и втори баща, който е татко на сестра й. Той се е отнасял с нея винаги като с родна щерка, макар че с майка й също са се разделили преди доста време, писа "Уикенд". Въпреки това, Жана така и не може да превъзмогне факта, че не знае кой е биологичният и баща. Той е напуснал майка й още когато е била бременна с нея.

"Владимир (вторият й баща) е невероятен човек. Разведе се с мама, но продължи да ми бъде опора в живота и да иска да излизам с него и сестра ми при посещенията му. Всеки знае обаче, че кръвната връзка е безценна. Затова винаги ще страдам, че човекът, който ме е създал, никога не пожела да ме обикне." - казва още Жана Бергендорф.

Днес певицата е сред най-нашумелите у нас, особено през последната година и половина. Човешката мъка обаче не е чужда и за нея. Каквато и да е слава на света не може да заличи липсата на баща й.