Жана Бергендорф иска да уреди свой човек в "Като две капки вода"!Протеже на Жана Бергендорф

е на път да се превърне в 8-я участник в „Като две капки вода" Георги Симеонов, по-известен като JJ е фаворит за единственото свободно място. [caption id="attachment_438850" align="alignright" width="300"]Жана Бергендорф Протеже на Жана Бергендорф влиза в шоуто на Халваджиян[/caption] Както е известно, тази година екипът на шоуто, дава възможност на един неизвестен изпълнител да стане част от формата. До последния етап се класираха трима, но JJ e на път да грабне желаното осмо място, пише вестник „България днес”. Освен Симеонов, в борбата се включват още актьорът Антоан Петров и Деница Кючукова. Симеонов не е съвсем неизвестен за публиката. Преди две години той и Жана представиха България на „Евровизия” като част от групата „Equinox”, която не успя да влезе в десетката. Те продължават да са приятели и до днес. А щом научил, че има шанс да пробие на сцената на „Капките”, Симеонов заснел няколко кратки видеа, които да изпрати на продуцентите. Преди това се посъветвал и с Жана, която вече е била гост на предаването.

Пред продуцентите JJ се превъплътил като 100 кила, Камелия Тодорова и Дженифър Хъдсън. Те останали изумени от таланта му и го избрали единодушно да продължи към следващия етап.

Жана Бергендорф обещала на колегата си също да му удари едно рамо в битката към място в „Капките”. Бергендорф е близка с Маги Халваджиян, който е продуцент на шоуто, а и преди два месеца участва в друг формат на арменеца–„Маскираният певец”. Като вокален педагог Симеонов е работил с едни от най-популярните звезди в България–Хилда Казасян, Сантра и други, което също му дава шанс в борбата.