Нещо ужасно се случва с бременната Сузанита

Доскоро щерката на Орхан Мурад се похвали с любим мъж  и чакан общ наследник. Само че нещата се катурнаха  и сега тя  отново е там, откъде с мъка се откопчи.

След серия житейски неудачи Сузи Мурад май пак е посегнала към дрогата.

Феновете са обезпокоени, че любимката им отново е посегнала към наркотиците. Тя се държи доста неадекватно в мрежата, пуска неразбрани сторита, клипчета с неприлични танци. Последователите са обезпокоени, че след като се раздели с бащата на бебето си Марк Савов отново се е върнала там, откъдето едвам се отърва. Сузи изтри всичките им общи снимки, а след това подхвана  и баща си. като се закани да изкара на показ всичките му „кирливи ризи“.

А накрая показа как си е направила нова татуировка. Не се чете точно какъв е надписът, но постъпката  й възмути мрежата.

„Ама как може бременна да си рисува тялото? Това няма как да не навреди на бебето“, възмущават се в нета.

Целият този низ от неадекватни постъпки накара феновете да се притеснят, че Сузанита отново се е върнала към наркотиците. Преди две години младата певица влезе в специализирана клиника, за да се лекува от зависимостта. Не се знае докъде е стигнало лечението й, но вероятно щерката на Орхан Мурад отново е посегнала към дрогата.