Жалкото поведение на Венцислава Тафкова няма край и сякаш няма никакви граници. Миската вече многократно стана жалка в очите на всички, не остана човек, който да не разбра, че на кухо дрънка главицата й, която даже не е и чак толкова красива.

Дори в Дубай разбраха що за стока е Мис България 2020. Хората там не са свикнали на голотиите на евтини жени като Венци. Затова нашата миска се наложи да лежи в ареста една нощ.

Тафкова упорито отрича да е била арестувана, но в отричането си сама се издаде. Тя каза, че е била с риза и бански, а не гола. В Дубай обаче голи женски крака също се считат за непристойно обличане и затова няма как Венци да не е спала на топло, но се опитва да се направи на луда, за да избегне срама.

Венцислава обаче за пореден път стана изключително жалка, защото в опитите си да скрие затвора тя си измисли дубайски милионер, който я желаел за жена. По-тлъста лъжа от тази едва ли е имало скоро в общественото пространство. Нито снимка, нито име казва на този мним богаташ и е повече от ясно, че такъв няма. Просто няма как някой от Дубай да се спре на нея за нещо повече от един бърз секс, като дори последното не е сигурно.

Милата Тафкова е достойна за съжаление, защото има нужда да си измисля мъже, тъй като в реалността никой не я иска за сериозна връзка. Така и не се намери мъж, който да я поиска за семейство, да иска деца от нея. Нито един такъв досега не се е появил. Всеки я ползва само като надуваема кукла, облекчава се и бяга.

Нормално е всичко това, защото Венци нито е интелигентна, нито е умна, нито изтънчена, нито дори красавица. На всичкото отгоре е и мързелива, защото нищо не работи. Е, как да не се налага да лъже при вази визитка?!

Източник: БЛИЦ