Известната журналистка и водеща на БНТ Мира Добрева за сетен път в последните години демонстрира неприятния си характер. Макар мъжът й да и изневери многократно, не той е този, който става за смях, а именно тя.

Причината е, че 51-годишната помакиня не дава развод на Жоро Торнев. Нормалното е тя да иска развод, а той да я умолява да не го прави. Нищо подобно обаче. Режисьорът иска да си тръгне от този неуспешен брак, но журналистката упорства и така унижението й е още по-голямо.

След последната си изневяра Жоро се изнесе на квартира, като остави Мира и сина им Георги в семейното жилище. Въпреки това Мира не спирала да го тормози с надеждата той да се прибере у дома.

За разлика от повечето разделени двойки, Жоро и Мира поддържали отлични взаимоотношения, като някой път тя дори успявала да го вкара в леглото си. Той обаче отказвал да станат отново семейство и искал открито да ходи по други жени.

Въпреки невзрачния си външен вид, Торнев е голям женкар. Макар да е с нисък ръст за мъж и с доста тесни рамене, а в лице да прилича на плъх, режисьорът успява често да убеди млади девойки, жадни за слава, да легнат с него.

Бракът между Мира и Жоро е на приливи и отливи от самото си начало през 2007 г. Във „ВИП Брадър“ Добрева разкри, че го е хванала два пъти в извънбрачни връзки. Това беше през 2018 г. Към днешна дата изневерите вече са доста повече и затова двамата вече не живеят под един покрив.

Участието на Мира в риалити шоуто преди 6 години допринесе за развалянето на взаимоотношенията й с Жоро. Той беше на всичките лайфове да я защитава, а тя го унизи многократно в ефир, като сподели интимни тайни. Така например се разбра, че Торнев не издържа дълго в сексуален аспект, както и че печели по-малко пари от нея.

Не е чудно, че мъж, чиято жена го е потъпкала така публично, търси щастието при други жени. Очевидно Мира Добрева иска да доминира в брака си и затова сега е сама, но допълнително става жалка с отказа си да се разведе.

Според слуховете Торнев съвсем скоро щял да подаде молба за развод по исков път, тъй като искал открито да има нови любовни връзки, а не да се крие.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com