Кевин Костнър и съпругата му спретнаха най-жалкия развод в Холивуд

Звездата, носител на куп награди, включително и два пъти „Оскар“, стана за резил заради развода си с втората си съпруга Кристин Баумгартнер.Двамата са заедно от далечната 2004 година, като преди това холивудската знаменитост бе женен за Синди Силва. От двата си брака той има общо седем деца.

Американският актьор, режисьор и продуцент спретна най-жалкия развод в Холивуд с Кристин и стана причина да бъде заклеймен тотално.

Семейството, което разполага с внушителните 400 милиона долара, спретна цирк битер като за клошари. Те не само скандализират общността, но и делят в съда всяка една употребявана тенджера, чиния, домакински уреди, както и вещи за бита на смешна стойност.

Причината за тази реакция на звездата от „Бодигард“ била заради действията на съпругата му. Двамата се разбрали Кевин да дава по 250 000 долара за децата им всеки месец. Само че Кристин взела от тези пари сто бона, за да си ремонтира циците. След като разбрал, че наблъскала деколтето си със силикон, Кевин обезумял и решил да дели всяка едно парче от семейното им имущество, дори да струва няколко долара.

„Няма по-жалък развод от техния. Дори клошарите не биха постъпили така!Резилът е огромен не само за тях, но и за Холивуд“, пишат таблоидите.