Дарин Ангелов е неутешим през последната година, тъй като жената на живота му го изигра много лошо, напускайки го заради наркодилър. На всичкото отгоре Антония му остави и 7-годишната им щерка Дария за отглеждане, докато тя спи с мутра.

Въпреки всички тези унижения, на които го подложи жена му, актьорът все още я иска в живота и леглото си. Близките му разкриват, че той на мига ще се върне при нея, ако тя пожелае.

Очевидно любовта на Дарко към Антония е толкова силна, че дори и униженията не могат да я сломят. Липсата на достойнство у него обаче също се оказва много силно.

Ангелов си е за подигравка, защото жена му се държа с него като с парцал, а той продължава да я обича и иска в живота си. Сякаш е някой мазохист.

Макар да е много ангажиран, панелистът на Гала през последната година е и баща, и майка за детето си. Антония изобщо не се сещала за Дария и по цял ден стояла в жилището на мутрата Кирил Кирков – Руския, където не спирала да слага рога на Дарин, тъй като още не е разведена с него.

Ангелов вече едва смогвал с грижите за малката и затова се молел на Бог Антония да се върне. След всичко, което тя му причини, обаче по-жалък той не може да бъде.

Източник: Crimesbg.com