Зейнеб коренно промени мирогледа си

Зейнеб Маджурова, която бе репортерка в екипа на Гала в „На кафе“ и се перчеше с тяхното приятелство, здраво й натри носа.

Един път, като заряза Нова и съответно „На кафе“ и вече се подвизава в Би Ти Ви. Само че и там Зейнеб няма намерение да се връща скоро. След като роди близнаците, тя се къпе в лукс и охолен живот, осигурен от имотния й съпруг.

На въпрос на фенове в социалките дали има намерение да се връща скоро в телевизията тя ги „попари“ тотално. От отговорите стана ясно, че може би ще се върне на екран едва когато децата й тръгнат на ясли, а още по-вероятно е да го направи едва като наследниците й са вече на градина.

„Все още имам много памперси на сменям, докато се появя на екран“, уклончиво отговори на въпросите на последователите си журналистката.

 Така тя закопа тези колежки, които родиха скоро и побързаха да се върнат на работа в медиите.

 На въпрос на феновете дали смята да ляга под ножа, за да коригира външността си, тя ги изненада с отговора си.

 „Не външните, а вътрешните ценности те правят красив.В чудесни отношения съм с недостатъците си и не искам да ги изтрия. Пък и не желая да съм копие на останалите“, отговори репортерката. И така удари по слабото място „приятелката си“ Гала, която не спира да ляга под ножа, за да задържи палавия и по-млад Стефан до себе си.

 Източник: Уикенд