Наскоро Зейнеб Маджурова призна в профила си в Инстаграм, че ще е цяло чудо, ако успее с три деца да се върне отново на работа. Красавицата отговори на няколко въпроса на последователите си, сред които бе и питането кога са я очакваме отново на екран. Туркинята не скри, че й е доста трудно с три отрочета.

 

Тя стана майка за пръв път през 2019 г., когато даде живота на дъщеря си Мириам и слезе от малкия екран за малко повече от 3 години. Тя се завърна в телевизията през октомври 2021 г., отивайки в конкурентната bTV, където бе водеща на своя рубрика в предаването „Тази сутрин“, излъчвана всеки петък след 9 ч.

Зейнеб Маджурова се отказва от телевизионната си кариера?

Зизу обаче изкара по-малко от година на работното си място и забременя отново. От втората й бременност на бял свят през август 2022 г. се появиха близначките Василиа и София. Те са вече на годинка, но младата майка не мисли да ги оставя на грижите на бавачка и да се върне в телевизията.

 

Половинката на Зейнеб – Стоян Балевски е милионер и в този ред на мисли, не й се налага да работи. Светската репортерка не крие, че откакто се е задомила, семейството е на първо място и е готова да жертва кариерата си, ако това се наложи.

 

Тя не крие обаче фактът, че никак не й е лесно с трите малки госпожици, макар каката Мириам да ходи на детска градина. В грижата за близначките й помагат майка й, както и бавачка, но Зейнеб все пак държи да е до децата си.

Източник: Уикенд