Двамата са заедно от 13 години, имат 3 деца (двете са близначета), а тя мечтае да се види булка и да стане г-жа Балевска. Да, говорим за Зейнеб Маджурова и Стоян Балевски, които не спират да будят любопитство у околните с въпроса защо още не се женят?!

При все, че дамата копнее да стане законна съпруга на любимия си, бавенето на Балевски отдавна изглежда нелогично и меко казано странно. Е, днес Маджурова разкри причината - поне според собствените си представи. Двамата искали децата им да пораснат и тогава да встъпят в брак, за да може хлапетата да осъзнават на какво присъстват и да имат хубави спомени.

"Макар че още не съм се видяла булка, се радвам, че моят Стоян ме "носи на ръце" и ме обича дори, когато не съм съвсем за обичане. А това става винаги, когато не съм си починала и съм недоспала. С три деца не е лесно, но самият той има близнак и ми помага много със съвети в гледането", хвали се Зейнеб.

Злите езици обаче не спят и не спират да шушукат от години, че фамилията на Балевски не искала да се сроди официално за тази на Зейнеб, заради различните религии и вероизповедания.

В крайна сметка, все някога ще стане ясно кой бил прав и кой си фантазирал, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com