Водещата на „Звездите в нас“ вече започва да осъзнава голямата си грешка, че така бързо се омъжи за втори път. Мария Игнатова и Ивайло Цветков започват да имат проблемите на много семейства, които са свързани с битовизмите.

Преди да се венчаят, двамата не са живеели заедно и това сега прилича на груба грешка. Защото се оказва, че Нойзи е от най-мързеливите мъже.

Писателят, който постоянно се прави на аристократ, не пипа нищо от домакинската работа. Мария се е превърнала буквално в негова прислужница. Тя готви, тя пере, тя простира, тя чисти, всичко прави тя, докато мъжът й лежи на дивана и чете книги.

Нойзи обаче не се чувствал ни най-малко виновен за нещо. Той смятал, че жената трябва да върши всичко у дома, а освен това се имал и за много изтънчен, което не му позволява да се излага с дейности като чистене и готвене.

Наглостта на публицистът, който се има за философ със странния си начин на изказ, минава всякакви граници и от факта, че живее в дома на жена си. Двамата с Мария обитават семейната й къща, където живее и майка й. Двойката е на първия етаж, а възрастната жена, понеже излизала по-рядко, е настанена на втория етаж.

Въпреки че е заврян зет и не пипа нищо вкъщи, Нойзи продължава да се счита за нещо повече от обикновените хора, което личи от поведението му.

Мнозина вече изразиха съмнение, че той я обича толкова, колкото го обича тв водещата. Съмнението идва от снимките на двамата, на които тя винаги го гледа влюбено, но същото не може да се каже за него. Освен това преди дни той й направи най-скучната честитка по случай рождения й ден, което също навежда на мисълта, че не е луд по нея.

Източник: Уикенд