Край между Любо Нейков и шоумена Слави! Вечни приятели няма, има само вечни интереси!

Да, истина е. Това са го казали студенокръвните англичани. Джентълмените явно са били прави, както в много от случаите. Казаното с пълна сила важи в нашите географски ширини. Слави загърби окончателно Любо Нейков. Загуби го и като приятел.

Дългият отдавна е известен с невъздържания си нрав. Не един и двама са попадали под атаките на язвителния му език. Близки до шоумена твърдят, че бил много ларж, но само когато той самия поискал. Някой хленчел ли пред него за пари и го натискал, Трифонов мигновено се превръщал в звяр.

Не било трудно, тъй като и каменната му физиономия допринасяла успешно за поведението му. Подобен е сюжетът и на „драмата”, разиграла се между Слави и доскорошния му приятел Любо Нейков.

[caption id="attachment_308100" align="alignright" width="300"]Слави загуби завинаги Любо Нейков Слави загуби завинаги Любо Нейков[/caption]

Артистът от „Комиците” и водещият на предаването „Голата истина” Любо Нейков бил някога сред любимците на култовия водещ на „Шоуто на Слави”.

Дори писачите на сценариите му недоволствали, защото той често загърбвал Виктор Калев и Мариян Бачев, като фаворитизирал Любо Нейков. Давал мило и драго за комика, с когото после отношенията се вледенили до точката на замръзване.

И то заради една глупава грешка. Която допусна Любо Нейков. Пухкавият сатирик просто поискал да му се увеличи платата. Явно след като добре уловил предпочитанията на шефа си към неговата персона.

Но за съжаление с една малка въпросителна. Защото самооценката му изиграла лоша шега. И въпреки топлите чувства, Дългия успял да покаже ноктите си и зъбите си към Любо Нейков. А с отцепването на актьора в отделни предавания ситуацията напълно се отекла.

По негов адрес дори плевенчанинът си позволил да метне и няколко отровни стрели. Слави заявил, че килограмите на Нейков са доста в повечко и дарбата му не била толкова ярка и запомняща се, както самия Любо Нейков си фантазирал.

Това достигнало до ушите на комика и той на свое място отговорил с презрително и сурово мълчание. И няма никакъв шанс ледовете между двамата да се стоплят скоро, твърдят близки до артистичните среди.

http://youtu.be/Mcd6h9ZI-wk