Милица Гладнишка си ги показа

Пищната актриса е на море и видимо се кефи на ваканцията. Тя се щракна в компанията на любимото си куче. На фотото липсват други хора, вероятно тя е предпочела по-непосещаван плаж, за да се отдаде с удоволствие на свободното си време.

Определено комедийната актриса не се разделя обаче с любимото си четириного, но пък мъж липсва в обкръжението й. Поне така се вижда на фотото, което Милиц;а Гладнишка постна на профила си.

Но не домашния любимец, а нейните огромни и на всичкото отгоре натурални бомби, накараха феновете й да се размечтаят с отворени очи.

„На нейните бомби може да завиди всяка кандидатка или спечелила конкурса „Мис Силикон“, „Ех, да съм на мястото на нейното куче. Направо му завиждам!Каква ли невероятна почивка щяхме да си спретнем“, са само част от коментарите на загорелите мачовци, които моментално коментираха съблазнителната снимка.

Милица Гладнишка определено никога не е била толкова смела, за да изложи натуралния си бюст на показ, заявиха зевзеци.

Мнозина подозират обаче, че все пак звездата от „Етажна собственост“ не е сама. А компания й прави с осем години по-младото й гадже Иван. Той също е актьор и като нея с веселяшки нрав, шантав и много музикален.

Едва наскоро Милица се престраши да го покаже и да заяви категорично, че под венчило няма да минат.