Светлана Гущерова панически се страхувала Християн да не я изрита

За да си осигури перманентния келепир, бившата плеймейтка решила нон-стоп да ражда. Светлето била убедена, че след като зарине богаташа с многобройна челяд, той няма да я зареже.

Суеверната Светлана искала децата й да имат лесен и осигурен живот, затова винаги раждала под вещите съвети на лична гадателка.Това означава секцио, защото по естествен път това няма как да се случи. А при изкуствено раждане не бива да се забременява по-рано от година и половина. Само че богаташката съпруга не спазвала този срок, като последното й раждане било само осем месеца след предишното. Така тя подлагала на риск не само себе си, но и бебетата, което все пак не се случи.

„Ами как няма да бърза, нали трябва да върже здраво Християн с тези бебета.Само че ако мисли, че ако му народи една кола с деца, той, ако иска пак няма да я зареже, много жестоко се лъже“, коментирали зад гърба й съседки.

Другата й страст са разкрасителните процедури. Веднага щом се окотила, тя хуквала при дерматолозите, за да я надупчат с ботокс и хиулорон. Като се оправдавала, че от многото усмивки й се появявали бръчки около очите и устата. След като роди  и втория си син, които зевзеци наричат КиВи, тя веднага отърчала да се тунингова, разказват свидетели.