Джулиана Гани продължава да доказва, че е съвършен егоист и мисли само за себе си. След като разби два брака, защото не искаше да бъде обикновена съпруга, а желаеше да обикаля нощните барове, сега Джулка реши и че няма да ражда повече деца.

Силиконката не желаела да минава отново през цялата бременност. Когато била бременна с Давид, тя трябвало да намали купоните, а това не й се понравило. Затова след раждането на сина й си навакса и се стигна до раздялата с Илиян.

Сега е с полицая Теодор Гоцев, но няма никакво намерение да забременява от него. Той още няма деца, но Джулка му е обяснила, че за нищо на света не желае отново да минава през всичко това.

Гани не може без купони и дискотеки, това е големият й проблем в сериозните връзки. Дори синът й Давид й идва в повече, затова подели доброволно родителските права с Илиян.

Оттук нататък всеки мъж, който иска да е с нея, ще трябва да се примири, че дете няма да му роди. Това е върхът на егоизма, при положение че жени, които работят много повече, раждат поне по две деца. В същото време все още не е ясно какво точно работи Джулиана Гани и как си изкарва прехраната.

Източник: Crimesbg.com