То не бяха плюнки, то не беше злоба, че любовта на Ани Салич и Сотир Цацаров е свършила

След като стана ясно, че новинарката и бившият главен държавен прокурор са двойка и заживяха под един покрив, клюките не секнаха.

Понеже водещата дълго време не публикува общи снимки със Сотир Цацаров, тирадата започна. С огън  и жупел заляха Салич и доволно потриваха ръце злобарите, че и тази любов е „отишла в канала“.

Само че не познаха. Като улегнали и зрели хора Ани Салич и Сотир Цацаров решиха да не публикуват всеки миг от личния си живот в мрежата.

И в точния момент Ани Салич ги изненада и накара дребните душици да се свият от мъка, че двамата са заедно, обичат се и са още двойка. А пръстенът, който лъсна на ръката на журналистката намекна, че вероятно са минали тайно и под венчило.

Като гръм от ясно небе, за някои, дойде информацията на самата Ани Салич, която пусна в нета. От нея стана ясно, че двамата със Сотир пътуват и дори са си спретнали импровизиран меден месец.

А дестинацията е Испания и Португалия, уточни Ани.

"От Фаро и от Севиля, чак до София и оттатък... Поздрави за вас от нас - Ани и Сотир",написа на профила си Ани Салич, като гарнира с няколко красиви снимки от пътешествието им.

Източник: Crimesbg.com