Андре Токев май няма да излезе скоро от затвора

Затворът не пуска готвача да си ходи. Въпреки решението на съда в столицата, от затвора не разрешили кулинаря да излезе на свобода предсрочно.

Андре Токев излежава наказанието си в затвора с лек режим Казичене. Той бе осъден на десет месеца лишаване от свобода заради шофиране в нетрезво състояние. След като има още едно провинение за същото деяние, този път той трябва да излежи наказанието си на топло.

След като половин година той престоя в пандиза, поиска да бъде освободен предсрочно.Магистратите уважиха искането на топ готвача. Само че управата на кауша не иска да се раздели с Токев. Той бил пандизчия за пример, на всичкото отгоре гощавал всички в панделата с невероятни вкусотии. Държал се уважително не само с шефовете на кауша, но и на останалите си съкилийници.

Софийските магистрати уважиха искането на готвача за предсрочно освобождаване, прокуратура няма против решението им, но препъни –камъка се оказа затворът в Казичене.

Защо от там не са съгласни с освобождаването на затворника, не става ясно. Една от версиите е, че не искат да се разделят с вкусотиите, които Андре Токев им забърква. Дали обаче има и друга причина, управата от кауша не дава обяснение. Заради което минимум две-три седмици още минимум готвача няма да успее да погрижи за ресторантите си. Сега Апелативният съд има последната дума.