Светлана Гущерова роди четвърто на мъжа си Християн

Пенсионираната плеймейтка обаче крие както пола, така и името на най-новото попълнение на маститата фамилия.

Силиконката ражда като зайкиня и изпълнява всички желания на пухкавия си мъж, за да не й посочи вратата. Бившият мъж на Мара Отварачката май е стоплил отношенията си и с основния спонсор-татко Гущеров. Защото многолюдното семейство се радва на разкошен палат, обзаведен по шик дизайнерски терк и има огромен двор. А и Светлето си е запечатала статута на милионерска съпруга, която живее в лукс, като кръсти две от децата си на свекъра, Добромир Гущеров. Щерката носи името Анелия-Добромира, а второто направо Добромир.

И има защо да си пази зорко територията, защото стана ясно колко милиона кътат Гущерови само в гаража. Без да иска или напротив, с умисъл, Светлана Гущерова сподели в Инстаграм публикация. Под форма на история тя показа детския джип на втория й наследник, а на заден план лъснаха семейните коли на Гущерови. В бял и черен десен се виждат два джипа „Мерцедес Майбах“. Единият се кара от Хриси, другият от мама Светлана. По груби сметки само тези две опънати возила струват към милион.

„Е, как няма Светлето да ражда като полудяла! Само колите им са милион, а какви ли огромни суми още кътат! Такъв рахат и то без да работи, къде ще го намери“, наковаха я в мрежата.