Шакира сама се задоволявала и това е една от причините Пике да й сложи рога!

Разпадането на една от най-известните светски двойки в света започна да придобива своето обяснение. Оказва се, че в техния дом сексът помежду им е отсъствал дълго време и това е сред причините за изневярата.

Изтече снимка на Шакира от спалнята й, където се забелязва вибратор. Не е ясно кой е авторът на фотото, но най-вероятно това е Жерар Пике, който е разпространил тази снимка, за да оправдае изневярата си.

Певицата си лакира ноктите на дивана, а на етажерката до нея се забелязва изкуствен полов член. Очевидно именно така колумбийката е задоволявала сексуалните си нужди по време на съжителството си с Пике.

Затова не е чудно, че футболистът е потърсил женски ласки другаде. Той изневери на майката на двамата си сина с майката на своя съотборник от „Барселона“ Габи. За мнозина това се оказа изключителен шок, защото жената е на над 50 г., а Пике е на 35 г.

Защитникът на Испания обаче си пада по по-дърти от него и това вече е напълно ясно. Самата Шакира е с цели 10 години по-голяма, но това не му попречи да я избере за семейство.

Двойката потвърди официално, че се е разделила след 12 години любов. Раздялата се е състояла още преди няколко месеца, но са изчакали малко с обявяването й, за да видят дали ще се стигне до сдобряване.