Ивайло Цветков, познат повече като Нойзи, много бързо направи Мария Игнатова своя съпруга

Изненадата наистина бе голяма, защото преди това Мария Игнатова и Димитър Рачков бяха една от любимите двойки в звездното пространство.

Двамата бяха заедно осем години, като имаше трусове във връзката им. Според клюките тя се разпаднала напълно, понеже двамата започнали да си кръшкат, като първа повлякла крак блондинката.

Затова ли Нойзи предложи скорострелно брак на Мария Игнатова?(Снимки)

Водещата винаги е признавала, че ако актьора й бил предложил брак, в подходящия момент, вероятността да приеме била голяма.

Мария Игнатова обаче вече е била заведена до олтара преди това. Тя сключи брак с бизнесмена Петко Димитров, от когото й  е единствения син в тийнейджърска възраст. С днешна дата момчето живее при татко си и новото му семейство, като с майка си се виждат няколко пъти в месеца.

Затова ли Нойзи предложи скорострелно брак на Мария Игнатова?(Снимки) - Снимка 2

Но Нойзи, известен като публицист и журналист, удари джакпота. Защото славата му нарасна най-вече от брака си с Мария Игнатова, който се случи в софийско село, преди година.

С днешна дата културологът  и телевизионната водеща обитават и къща да половин милион. Тя е дар от майката на Мария Игнатова и се намира в покрайнините на столицата. Притежава голям двор и куп екстри, като дизайнерското решение е на русокоската.

„Дали пък Нойзи не е подушил келепира и затова толкова бързо направи Игнатова своя жена?Пък и какво работи в момента той е пълна енигма“, подозират мъжа на Мария Игнатова в мрежата.