Разговорът на панела  се завърза около скандалните връзките на стари  жени, които свалят по-млади мъже. В повечето  случаи става въпрос за връзки с 30-годишна разлика в полза на женския пол. Прецъфтялата вече водеща, която много скоро ще чукне 57 г отначало мълчеше и не взе участие в дискусията на колегите си.

Застаряващата Гала се изцепи в „На кафе”:Май дойде време да изпробвам някой по-млад!

Но не издържа и се намеси като с половин уста най-неочаквано подхвърли: „Май настана време за по- младо гадже!”. Колегите й от панела и най-вече актьорът Дарин Ангелов не можаха да повярват какво чуха от устата на шефката си. На цяла България е известно, че мъжът до Гала е по-млад от нея, но само с някакви си десетина години. На пръв поглед изглеждаше, че блондинката се шегува, но те се зачудиха  дали пък не говори сериозно.

Тя се усети, че панелистите й изтръпнаха и обърна палачинката като  заговори, че е щастлива в компанията на половинката си Стефан Николов. С който са живели в една епоха , през социализма, а и той е бил в казармата. Като призна, че с него са хора от една и съща генерация.

Иначе плевенчанката превърна Стефан в тв звезда. В момента Николов е водещ на подобно предаване като нейното, но в друга телевизия.

Застаряващата Гала се изцепи в „На кафе”:Май дойде време да изпробвам някой по-млад! - Снимка 2

Дарко обаче не остави без последствия изпусната от шефката реплика и сподели в ефир, че откакто в шоуто се появил Станислав от „Хелс Китчън” забелязал, че Гала и другата възрастна дама от панела се превърнали в истински „пуми”. Така в САЩ наричат по-зрелите дами, които свалят  млади мъже.

Дарин Ангелов толкова се възмути, че обърка предаването, в което бе победител Станислав  и го прати в „Мастър шеф” без да иска.

Източник: Вихрогон.бг